Skót pub, étterem és ajándék
  • English
  • Magyar

Glenfiddich 21 éves Gran Reserva (40%)

 
Képek a termékről: 
Utóíz: 
Lecsengése hihetetlenül gazda és hosszú, heves, édes, fűszeres.
Illat: 
Kifejezetten édes illatában trópusi gyümölcsök (banán, füge) mellett a tejkaramella és kevés pörkölt kávébab is helyet kap. Édességét a kellemes virágos jegyzetei még tovább fokozzák.
Íz: 
Könnyed ízvilágában az ízek csodásan vibráló kavalkádjával szembesülhetünk. A citrusos, lime-os frissességet, a vanília, gyömbér és feketebors fűszeressége kíséri, míg egy kevés füst igazán kegyes pikánsságot ad a whisky-nek.
Lepárló: 
Glenfiddich
Alkoholfok: 
40%
Űrtartalom: 
0,7

A Glenfiddich 21 éves Single Malt whisky-je a Glenfiddich évjáratos sorozatának egyedülálló darabja. A whisky különlegessége abban rejlik, hogy a korábban 21 évig érlelt maláta whisky-t a Karib tenger térségéből származó rumoshordókban érlelik tovább akár 4 hónapig is. A rumoshordóban történő érlelés eredményeként az ital elnyeri kellemes és hangsúlyos karamellás karakterét. Illatában a banán, a füge és a karamell dominál. Íze igen komplex, a vanília és a karamell fűszeressége összevegyül az enyhén tölgyes füstös ízzel. A Glenfiddich 21 éves Single Malt whisky-je kitűnő választás, minden whisky-kedvelő számára.